[bt_section layout=”boxed” top_spaced=”topSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” skin=”inherit” full_screen=”no” vertical_align=”inherit” divider=”no” back_image=”” back_color=”#ffffff” back_video=”” video_settings=”” back_video_mp4=”” back_video_ogg=”” back_video_webm=”” parallax=”” parallax_offset=”” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_row][bt_column width=”2/3″ align=”left” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”no_text_indent” highlight=”no_highlight” background_color=”” transparent=”” inner_background_color=”#ffffff” background_image=”” el_class=”” el_style=””]Camille Vannier(foto Lydia Metral)

Camille Vannier

(París 1984) Viu actualment a Barcelona. Després de formar-se 2 anys a l’escola preparatòria d’art “le Ateliers de Sèvres” a París, el 2004 va ser admesa a l’Escola Massana de Barcelona, on va estudiar primer un grau superior de disseny tèxtil i posteriorment un grau superior d’il·lustració. El 2010 va rebre el primer premi del concurs Injuve en la modalitat d’il·lustració amb el seu projecte de final de curs, el còmic “El horno no funciona” i el 2011 el premi Junceda, en la modalitat de futurs creadors. “El horno no funciona” es va publicar el 2012 a l’editorial Sinsentido. El 2014 va publicar el seu segon còmic a Apa-Apa Comics “Tuerca y tornillo”. Més recentment ha guanyat el primer premi del concurs de còmic de la Noble Villa de Portugalete i un Junceda en la categoria d’Edició. Aquest any ha publicat el seu tercer còmic “Poulou y el resto de mi familia” a l’editorial Sapristi. A més, també treballa per a diferents revistes com El Jueves, Diari Ara, Vice, Nylon, Movistar, BcnMes i Paulette entre d’altres.

http://www.camillevannier.com

http://instagram.com/camillevannier_illustration

https://twitter.com/camillevannier_

https://www.facebook.com/camillevannierillustration

[/bt_column][bt_column width=”1/3″][/bt_column][/bt_row][bt_row][bt_column width=”1/1″][bt_hr top_spaced=”not-spaced” bottom_spaced=”bottomExtraSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][/bt_column][/bt_row][/bt_section]