Mirabel Fawcett

Mirabel Fawcett

Revisió de portfolis Bill PRO | Dijous 17 d’octubre 10.00 a 13.00 h

Workshop Bill PRO | Divendres 18 d’octubre 10.30 a 12.00 h

Debat | Dissabte 19 d’octubre 18.00 h

….

Mirabel Fawcett és una dissenyadora gràfic resident a Londres. Va estudiar al London College of Communication el Postgrau en Disseny per a la Comunicació Visual, centrant-se en la serigrafia, la impressió retràctica i la impressió en litografia. Durant el seu curs, va ser una de les persones destinatàries del premi Print Futures, que va rebre la Impressió benèfica, basada en la seva cartera de treballs de la primera meitat del diploma d’un any.

Després d’un any d’internet, treball autònom i exploració de diferents papers en la indústria, la Mirabel es va incorporar al departament de gràfics de The Economist Newspaper. Durant els últims tres anys i mig ha treballat en l’edició en paper setmanal, realitzant des de la distribució de pàgines fins a l’encàrrec d’il·lustracions, a més de la creació d’informes especials i quarters de tecnologia. Més recentment, ha participat en l’animació d’algunes de les il·lustracions encarregades per ella mateixa i els seus col·legues.

La Mirabel també té una llicenciatura en idiomes moderns, especialitzada en alemany i italià amb cert domini de l’espanyol.

www.mirabelfawcett.com