Pedro Inoue

Presentació de treballs | Dimecres 25 de novembre 16:00 h

….

Dissenyador gràfic i artista autodidacta nascut al Brasil. Ha col·laborat amb clients com David Bowie, Damien Hirst, Ryuichi Sakamoto, Roppongi Hills i Mori Art Museum (Japó).

Va participar en exposicions col·lectives a França, República Txeca, Japó i Corea del Sud. Des del 2010 es va unir a la revista Adbusters com el seu director creatiu, participant en la creació del mem i cartell #occupywallstreet del 2011 que va ajudar a provocar el moviment mundial #OCCUPY.

Ha impartit conferències a esdeveniments i escoles de la Ciutat de Mèxic, Auckland, la Universitat Geidai de Tòquio i, més recentment, la FAD de Barcelona, ​​la universitat BAU, Fabrica a Treviso, Itàlia i SEE Conference 2019 a Alemanya.

És consultor de Greenpeace Brasil des del 2017.

Els seus darrers treballs han estat dissenys de portades de llibres i àlbums de William Gibson (Neuromancer), Kalaf Epalanga (Buraka Som Sistema) i Mano Brown (àlbum en solitari), així com vídeos musicals per a Criolo (Eterea i Boca de Lobo) –  aquest últim li va donar una nominació als Latin Grammy® el 2019.

www.adbusters.org
@pedroinoue