pintampon_foto_tristras

Pin Tam Pon

Activitat per a nens | Dissabte 19 d’octubre 11.30 a 13.30 h i 16.30 a 18.30 h

….

Pin Tam Pon són la Clara i la Julia, dues amigues il·lustradores i educadores que uneixen en aquest projecte el que més les il·lusiona: el joc, la imaginació, la creació i la gràfica.

Els seus camins es van creuar a Barcelona fa 6 anys i les ganes de fer alguna cosa juntes van donar un fruit geomètric i acolorit: un joc d’estampació que combina formes i colors. Aquest va ser l’inici d’una bonica aventura que les ha portat a inventar-se personatges, jocs, contes, màquines i cançons que han compartit amb nenes i nens en nombrosos tallers. També han autoeditat vàries publicacions, han produït el pack d’estampació Pin Tam Pon i en el 2018 la editorial Gustavo Gili va editar el seu primer llibre: ‘¡Tris, Tras! Cuentos, actividades y juegos para imaginar y crear’.

www.pintampon.com/es
@pintampon (Instagram)

..

Què farem al Bill Festival?

Dibuixos mutants
Et convidem a distorcionar i transformar dibuixos: a allargar les seves línies, a engrandir i a empetitir formes, a ondular els contorns… i a observar a veure què passa, els dibuixos canvien i es converteixen en una altra cosa? D’una pinya en podem fer un esquimal? Un cargol es pot convertir en una sabata?
Taller de dibuix a partir de 6 anys a càrrec de Pin Tam Pon.

El Bingo dibuixat
De quantes maneres podem dibuixar una mateixa cosa? Quants tipus de cadires existeixen en el món? Quina forma té un peix? Podríem dibuixar una col•lecció de fulles totes i cadascuna diferents les unes amb les altres? Veniu a participar al Bingo dibuixat! Hauràs d’estar atent/a i amb el llapis i el teu enginy hauràs de resoldre els reptes que us anirem proposant!
Taller de dibuix a partir de 6 anys a càrrec de Pin Tam Pon.