PATRIZIA_LANDI_FOTO

Sabrina Rinaldi

Revisió de portfolis Bill PRO | Divendres 18 d’octubre 10 a 13 h

….

Em considero una persona apassionada per l’art, el design i la moda. La meva experiència com a professional en el sector la moda abasta més de 20 anys. He treballat com a product developer i fashion designer per Maison Versace, Ferré i Gigli, al llarg dels anys noranta, aprenent sobre teixits, rentats industrials, denim, patronatge, tècniques d’estampació, etc ..
Gràcies a les següents experiències amb marques com Benetton, Desigual i d’altres de menor visibilitat, he perfeccionat les meves capacitats organitzatives necessàries per a la realització d’una col·lecció des de la idea inicial fins a la seva presentació als consumidors.

Actualment he enfocat els meus recursos creatius en la meva línia d’estampats tèxtils, LANDI studio, col·laborant amb diversos dissenyadors professionals i intentant mantenir una imatge original i nova de vegades de difícil comercialització en el mercat actual. El tracte ètic cap als dissenyadors, cap al client i cap al consumidor final és bàsic i imprescindible en el desenvolupament de les col·leccions.

Considero importantíssim per a un dissenyador conèixer en profunditat cada detall de la cadena creativa i productiva a més de seguir investigant sobre les qualitats de teixits i rentats, com a matèria primera en constant evolució, sobretot de cara a l’avanç tecnològic.

www.landistudio.eu
@landistudio