Asis Romero Ruiz

Taula rodona | La il·lustració més enllà del paper

Dissabte 11 de maig 13:00

….

Dibuixant i agricultor.

Biografia
Així, artista, fill de cosins germans, celíac i amant dels ritmes caribenys entre altres coses. (I molt bonic).

Neix a Los Guájares un petit poble al sud de Granada.

Des de primerenca edat va començar a desenvolupar el virus creatiu, malaltia a la qual encara no se li ha trobat capellà i cada vegada va a pitjor. El pare el dóna per perdut. Actualment, té en marxa una recollida de taps per obtenir fons.

La malaltia va anar desenvolupant-se i apoderant-se del jove noi eixerit alhora que curiós. La seva educació als millors centres privats (de material) el va ajudar a forjar-se una personalitat i estil propi.

Obra
A la meva obra s’entremesclen personatges, criatures i elements de diversa naturalesa, els quals apareixen representats entre la lletjor i la bellesa en diferents situacions i actituds.

El que és grotesc són elements que em criden poderosament l’atenció i els utilitzo com a vehicle per captar l’atenció i transmetre sensacions.

Retrats costumistes, en què es mostra el caos intrínsec, reflex de la deshumanitzadora visió social i del context en què ens trobem imbuïts. Poesia desconstruïda sense significat aparent però amb una gran força pictòrica i visual. ( no t’ho creus ni tu)

Art creatiu fresc i iconoclasta, pot contenir traces de genialitat.

https://www.instagram.com/asispercales